Nedbrydningsfirma – nedrivning i København og omegn

Nedbrydning er lige så vigtig som opbygning

Der er mange forskellige former for nedbrydning.
f.eks nedbrydning af småhuse, garager, skur: Vi sørger for at nedbryde og bortskaffe materialet efter foreskrevne regler.
Andre former for nedbrydning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Nedbrydning i København og omegn

Nedbrydning er en af den slags opgaver, der helst skal overstås. Men det er vigtigt, at nedrivning sker på en ordentlig måde, både af hensyn til det, der skal opføres bagefter, og af hensyn til miljøet. Hos Lokal Boligservice har vi ekspertisen, og udfører opgaver for private. Hos Lokal Boligservice har vi faste priser, og derfor vil du aldrig blive ubelejligt overrasket af ekstra regninger eller uforudsete omkostninger. En stor erfaring og et professionelt team kombineret med en lyst til at sætte os i kundens sted, gør det muligt for os at finde den optimale løsning til dig, når du står med en nedrivnings opgave. Uanset om der er tale om en nedrivning af alt fra huse til skure, påtager Lokal Boligservice sig opgaven med entusiasme og den rette viden om affaldshåndtering. Ved en total nedrivning bortskaffer vi al affald, så grunden står nøgen tilbage klar til næste projekt.

Nedrivning af alt eller noget?

Inden for nedrivning udfører vi bla. opgaver med:

• Nedrivning af huse
• Nedrivning sommerhuse
• Nedrivning kolonihaver
• Nedrivning af ejendomme
• Nedrivning af skure, garager, carporte
Lokal Boligservice udfører ligeledes opgaver med indvendige rydninger ved fx. ombygninger, og her omfatter en nedrivning typisk demontering af:

• Indvendigt inventar
• Gulve
• Lofter
• Vægge
• Elinstallationer
• Rørføringer mm

Vi tilbyder nedrivning med tryghed

Du skal føle dig tryg, når du bestiller en nedrivning, og derfor holder vi dig løbende orienteret om opgavens forløb og omfang. Vi har styr på reglerne og samarbejder med de bedste inden for branchen. Inden vi igangsætter opgaven, besigtiger vi sammen med dig projektet, så du kan få en pris, en tidshorisont og fastlagt løsningen af opgaven. Prisen sættes typisk ud fra antal kvadratmeter og omfanget af opgaven. Prisen er fast, så du aldrig vil få regninger med ekstra omkostninger eller uforudsete tillæg. Med i nedrivning hører også en korrekt affaldshåndtering, og Lokal Boligservice sørger for, at al affald, byggematerialer osv. bliver bortkørt til kommunalt godkendte modtagestationer, således at det hele håndteres miljømæssigt lovligt.

Få et tilbud på nedrivning

Lokal Boligservice kører ud i København og omegn, – og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på nedrivning. Skriv eller ring til os på 31 55 44 05, så er vi på vej! Med Lokal Boligservice har du en seriøs samarbejdspartner og vi sætter en ære i at gøre det hele korrekt, til tiden og til den aftalte pris.